0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Hvorfor den nye hjemmeside

af founder og redaktør Nan Guldborg.

Der er opstået en del forvirring og spørgsmål i forhold til hvorfor, der skulle være behov for en hjemmeside til denne sport.

Sætninger som "der er jo Dansk Køre Forbund" - "der er jo bladet"

- "det er en konkurrent til Dansk Køre Forbunds hjemmeside"


Jeg kunne godt tænke mig at gå i dybden med de argumenter.

  • Dansk Køre Forbunds hjemmeside er en oplysnings hjemmeside for medlemmer med: reglementer, referater af de forskellige udvalg under forbundet, propositioner for stævner, 'viden om' for alle køreforeninger og selskaber i landet. Hjemmesiden og hele arbejdet bag hjemmesiden er styret og lavet af frivillige, det vil sige uden aflønning, da det er foreningsarbejde - foreningerne og forbundet må ikke have ansatte.
  • Bladet - Køresporten, et medlemsblad for de danske køreforeninger og deres medlemmer. Bladet har ligeledes en frivillig redaktion - en ulønnet person, der modtager indlæg fra landets 11 køreforeninger- / selskaber og indlæg fra medlemmer der har haft helt særlige oplevelser, som skriver ind til bladet. Redaktøren samler indlæggene, og sender disse til trykkeriet, som sender dem ud til medlemmerne af køreforeningerne. Et medlemsblad for medlemmer til medlemmer af medlemmer.
  • Konkurrent? Nej, denne side kommer aldrig til at komme i nærheden af det Dansk Køre Forbund har, men meget mere et supplement til Dansk Køre Forbunds hjemmeside. Kørehesten.com kommer til at promoverer Dansk Køre Forbund. Tanken bag hjemmesiden er at få samlet op på de seneste nyheder, eller gå i dybden i 'viden om' - både i FEI konkurrence, Traditionel kørsel, pløjning etc - alle de små ting, som få ved meget om, men de fleste ikke ved noget om. Det her er en hjemmeside til kusken, og dem der interesserer sig for kørsel, og DKF er en hjemmeside for medlemmerne og foreningerne i køreverdenen. Det her er en hjemmeside, der både annoncerer køresporten rundt om i de sociale medier, og også laver nyhedsbreve (ude i fremtiden) for dem, der melder ønsket om det. En hjemmeside, hvor man kan købe og sælge sit udstyr gratis. En hjemmeside, hvor de kuske, der lever af deres hobby, kan annoncere, så den almindelige dansker kan gå ind og finde den kusk, de har brug for til kørsel ved brylluppet eller den store familieudflugt. Den største forskel er nok, at denne hjemmeside er kommerciel. Den er en enkeltmandsvirksomhed, som ikke har noget med Dansk Køre Forbund at gøre, andet end, at hjemmesiden henviser til Dansk Køre Forbunds hjemmeside for oplysninger om det forbundet står inde for - nemlig alt foreningsarbejdet. Det er vigtigt, at man ser forskellen på at arbejde frivilligt under sit forbund - organiseret af forskellige udvalg og på at arbejde som selvstændig erhvervsdrivende hvor man skaber sin egen løn.
  • HÅBET Ja, der bliver nogle muligvis næsten enslydende informationer ind i mellem, såsom stævneresultater - ranglister etc, men håbet er et samarbejde ude i fremtiden, at DKF gør brug af, at der her er en webshop, hvor bøger, der hører under DKF for eksempel kan bestilles, eller hvis bladet fortsætter - at man kan bestille et online abonnement via denne hjemmeside. Kørehesten.com skal mere end noget andet ses som et nyt og mere op to date supplement med et håb om et fremtidigt samarbejde med DKF.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %